Link Search Menu Expand Document (external link)

Puncte de fidelitate

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt niște recompense oferite utilizatorilor fideli Animalutul: o modalitate de a vă mulțumi pentru încrederea acordată site-ului Animalutul și pentru că folosiți în mod frecvent serviciile Animalutul cu scopul de a vinde sau cumpăra pe această platformă.

Cum pot câștiga puncte de fidelitate?

Punctele de fidelitate pot fi câștigate de orice utilizator cu un cont activ pe Animalutul, în urma participării zilnice, o dată pe zi, la învârtirea roții zilnice.

Ce pot face cu punctele de fidelitate câștigate?

Intră în secțiunea Oferte de fidelitate și activează cupoane de reducere în schimbul unui număr de puncte de fidelitate: cupoanele pot fi folosite la achiziționarea la un preț redus a produselor de promovare Animalutul și la încărcarea de credite Animalutul.

Cupoanele de discount pentru produsele de tip Promovare anunț, Promo, 7, Promo 15, Promo 30, sunt disponibile doar în categoriile în care există opțiunea de promovare a anunțului.

  • În cazul în care se specifică faptul că acest cupon este valabil pentru toate categoriile, acest fapt se referă la toate categoriile în care există opțiunea de Promovare a anunțului.
  • Dacă pe cuponul de discount la Promo se specifică una sau mai multe categorii, atunci cuponul este valabil doar pentru categoriile menționate.

Care sunt condițiile de folosire?

  • punctele de fidelitate pot fi folosite în mod exclusiv la activarea cupoanelor de reducere din secțiunea Oferte

  • cupoanele de reducere astfel activate sunt valabile doar la plata cu Cardul a serviciilor de promovare si încărcare de credite Animalutul

  • cupoanele nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri

  • punctele de fidelitate nu sunt transmisibile

  • punctele de fidelitate nu pot fi convertite în bani, în credite Animalutul sau în orice altă monedă

  • punctele de fidelitate, odată ce au fost folosite la activarea cupoanelor, nu pot convertite în puncte de fidelitate din nou

  • dacă în decurs de 90 de zile de la primirea lor, punctele acumulate nu sunt folosite, acestea vor expira, adică vor fi anulate în cont.


Punctele de fidelitate sunt valabile pe toate site-urile partenere Publi24.ro, adică pot fi folosite la comun pe toate platformele din portofoliul companiei: Romimo.ro, Romjob.ro, Cazare24.ro, Bestauto.ro, Bestbike.ro, Animalutul.ro.

Rotirea roții zilnice se va putea face o singură dată pe zi pe unul dintre website-urile de mai sus. Astfel, dacă s-a folosit o rotire zilnică disponibilă pe platforma Animalutul, nu se va mai putea efectua o altă rotire pe oricare dintre website-urile din portofoliul companiei, însă punctele vor fi contorizate la comun pentru același cont de utilizator, pe toate platformele.

Folosirea punctelor se poate face pe oricare dintre platforme, cu condiția ca cuponul să ofere un produs disponibil pe website-ul respectiv.